top of page

Членство у громаді 2021 року

(norsk versjon under) Дорогі друзі! Запрошуємо всіх охочих вступати до громадської організації «Українська громада в Норвегії» чи поновити членство також у 2021 році. Це дасть змогу отримувати найсвіжіші новини, інформацію про різноманітні заходи, а для дітей – навчатися в українській школі «Кобзар».

Вступити до громади досить просто: 1. Сплатити членський внесок на громадський рахунок 1645.16.24397 або Vipps #12602. Згідно рішення прийнятого на річних зборах у лютому розмір внеску за 2021 рік становить: студент чи о-пер: 50 крон, дорослий: 150 кр сім’я: 200 крон 2. ВАЖЛИВО!!! Зазначити в коментарі у Vipps “medlemskap 2021, імена та імейл усіх, хто вступає до громади.” 3. Якщо оплата здійснена на банківський рахунок, то надіслати підтвердження на імейл ukrainsk.no@gmail.com 4. Подати заявку на членство у закритій групі у Фейсбуці «Дійсні члени ГО «Українська громада в Норвегії» https://www.facebook.com/groups/1587690621516512

Право голосу на річних зборах мають лише ті члени, що сплатили членський внесок за поточний рік.

Закликаємо нових членів до більш активного залучення до життя громади. Не вагайтеся і пропонуйте свої ідеї та цікаві проекти!

Нагадаємо, що «Українська громада в Норвегії» -- це найчисельніша організація, яка розпочала свою діяльність у 2004 році. Громада є делегованим членом Світового Конґресу українців, активно діє на просвітницькому, культурному, інформаційному та гуманітарному напрямах, делегує інтереси українців в Норвегіі, координує роботу української школи «Кобзар», взаємодіє з органами державної влади в Норвегіі та активно співпрацює з Посольством України в Норвегії.

Друзі, долучаймося і взаємодіймо!!! Адже Громада відкрита для всіх у Норвегіі!

**********************************

Kjære venner. Det nærmer seg tid for å fornye medlemskapet i Den ukrainske forening i Norge. Medlemskapet løper fra 01.01 til 31.12 hvert år, og fornyes ved innbetaling til organisasjonens bankkonto 1645.16.24397 eller Vipps #12602 og merkes med navn og epost på den/de det betales medlemskap for.

Kontingentsatser vedtatt på sist årsmøte: Student eller au-pair: 50 kr En person: 150 kr Familie: 200 kr

Vi minner om at foreningen bruker mail og en lukket gruppe på Facebook «Дійсні члени ГО «Українська громада в Норвегії» https://www.facebook.com/groups/1587690621516512 for å informere betalende medlemmer, og oppfordrer til å bli medlem i gruppa også. Det er viktig at dere oppgir mail adresse ved innmelding.

Vi svarer gjerne på spørsmål via epost: ukrainsk.no@gmail.com Velkommen til foreningen!




Siste innlegg

Se alle

Діяльність громади у новому етапі українсько-російської війни 2022 року

Українці в Норвегії та українські громади проводять колосальну роботу на суспільному та інформативному фронті. У цьому дописі ми спробуємо зібрати усі медійні виступи. Одна із засновниць Української г

bottom of page