top of page

Школярі вітали Миколая

У ніч з 18 на 19 грудня Святий Миколай приходить до всіх, хто вірить у диво. Для дітей це свято особливе не тільки через подарунки, а ще й тому, що вони мають змогу познайомитися з Чудотворцем, який неодмінно завітає у дитсадок чи школу.

До дітей в Норвегiї Миколай завітав не в садочки чи школи, а на веселий захід «Родинне свято Миколая», що організувала для усіх бажаючих українська школа "Кобзар" при ГО "Українська громада в Норвегiї".

В затишному приміщенні церкви св. Халварда пригощали запашною кавою, соками та солодощами. Діти з нетерпінням чекали на свято.

Спочатку учні та колектив Folkemelodi вітали гостей. А згодом до усіх приєднався сам Миколай! Скільки радощів було в очах дітей, бо всі знали, що він приніс величезну торбину подарунків для хлопчиків та дівчаток! В повітрі відчувався святковий настрій, щастя та радість!

Тішить душу те, що в нас є небайдужі люди, які мають бажання зберегти рідні традиції та передати їх своїм дітям! Дякуємо батькам за те, що підтримували своїх дітей, організаторів і допомогли зробити свято таким веселим та гарним! Ви усі неймовірні!




Siste innlegg

Se alle

Діяльність громади у новому етапі українсько-російської війни 2022 року

Українці в Норвегії та українські громади проводять колосальну роботу на суспільному та інформативному фронті. У цьому дописі ми спробуємо зібрати усі медійні виступи. Одна із засновниць Української г

bottom of page