top of page

Концерт ансамблю Folkemelodi

Театр був заповнений ущерть. Рівно о п'ятій годині вечора, як і заявлено в квитках, на сцені ... було пусто. Але голоси лунали! Солов'їна мова заполонила увесь зал, усю свідомість і власне "відсутність зображення" та присутність звуку змушували дослухатися, відчувати та переживати. Наче великими теплими обіймами огорнули виконавці принишклу публіку, коли ходою по обидві сторони глядацьких місць попрямували до сцени.

Організатори концерту вокального ансамблю FolkeMelodi ще не раз за вечір дивували режисерськими рішеннями та музичним і літературним баченням. Лунали пісні у сольному виконанні, дуетом та багатоголосим хором. У голосах дівчат та хлопців через роки, через віки долинали до нас і біль лемків, і хвилювання Лесі Українки, і просто рідна українська пісня.

ГО "Українська громада в Норвегії" щиро дякує усім і кожному учаснику колективу та усім причетним до цього концерту за велику місію серед українців за кордоном. Окрема подяка публіці за активну підтримку української культури в Норвегії. Саме завдяки цьому українські традиції поширюються та примножуються. Дякуємо за шматочок Батьківщини на скандинавській землі.


Siste innlegg

Se alle

Літературний клуб

#літературний_клуб -- чудова нагода долучитися до культурного громадського життя. Клуб створений на базі греко-католицького душпастирства в Норвегії, проте релігійного спрямування зустрічі літклубу не

bottom of page